Announcement

Collapse
No announcement yet.

help problem with ballast & display ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • help problem with ballast & display ?

    hi all,
    got a little problem with one of the ballast or the display on my Xstar 2013

    when i hit the "fill all" button the "P ballast display" shows in less than 2 sec a 100% filled while the 2 other ballast are still filling at a quite normal speed. then the wake on the "Left" (if you are riding benhid the boat) is not well formed. foamy no matter what speed.
    tried to use the "over fill" button for that ballast but doesn't seem to fix it. Not sure if the two are related..
    Last edited by M3lelena; 12-16-2013, 03:42 PM.

  • #2
    Sounds like the Port tank timer is off, what time is it set to. Should be the same time to fill as the Starboard. Or, if this is not the case, try to shut off the battery switch for a few moments turn back on to reset the system.

    Comment


    • #3
      Originally posted by MattsCraft View Post
      Sounds like the Port tank timer is off, what time is it set to. Should be the same time to fill as the Starboard. Or, if this is not the case, try to shut off the battery switch for a few moments turn back on to reset the system.
      Hi Mattscraft
      where can i check what time it is set to?

      Comment


      • #4
        In your ballast settings screen.

        Send me a PM with your email and I can send you the Murphy manual.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Originally posted by MattsCraft View Post
          In your ballast settings screen.

          Send me a PM with your email and I can send you the Murphy manual.
          you got PM

          Comment


          • #6
            you can also find them here

            http://www.mastercraft.com/manuals

            you should be needing the first link
            If You Find To Many Capitals You Can Keep Them...I'm German

            It's always 5pm somewhere on the world, time for a beer!

            Comment


            • #7
              fill time on the P ballast appeared to be low..anybody knows the correct value for each ballast?

              Comment

              Working...
              X