Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ayone figure this out yet?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ayone figure this out yet?

    OK I get it, it's a new format but has anyone figured out how to see "new posts" like before? That was a great feature of the previous software where you could quickly see what had changed since your last visit. Also noticed there's still no like button,,,,, :-(

    On a positive note I do like the attachment and other buttons right on the page so that's a plus right?

  • #2
    Personally, I'm not a fan of the changes.

    Comment


    • #3
      Definitely going to take some getting used to. There is a "latest activity" tab, but I agree, it does not seem to produce the same results as the old "new posts" button.

      I do see, however, that there IS a like button now. Lower right corner of each post.

      Comment


      • #4
        After I logged in, there is now a "New Topics" button under "Forums" at the top left. Seems to have the functionality you are looking for, that is what I always use as well.

        Comment


        • #5
          Might be some new options in the CP that need looking at by everyone. who knows?
          -Tim

          Making boomers great again!! Boomin'

          Comment


          • #6
            Going to take some time getting used to but the old software was definitely a little dated.
            Previous Boat- 1983 Stars and Stripes

            Comment


            • #7
              Under Forum is "Today's Post"
              Attached Files

              Comment


              • #8
                And if you cant find the LIKE button, your not looking. Its there!
                If its not a competition ski boat, its always second best.

                2008 MasterCraft X14, LY6, 400 HP
                1994 MasterCraft ProStar 205 (SOLD)

                Check out MasterCraft Buckeye Bash on Facebook!

                Comment


                • #9
                  All previously attached photos are gone.
                  93 190
                  John 14:6
                  .
                  2 Peter 1:3–8
                  .
                  Matthew 6:1-4

                  Comment


                  • #10
                    I figured out that I was not logged in on my phone then it all became clear. It is mobile-friendly though.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by waterlogged882 View Post
                      All previously attached photos are gone.
                      Some pics attached with posts did not convey to the new forum - we are working on restoring them. Pics that were linked display just fine-

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by John Johnson View Post
                        I figured out that I was not logged in on my phone then it all became clear. It is mobile-friendly though.
                        Do you use Tapatalk by chance? If so, how in the heck did you log out and/or log back in? Mine just spins and spins right now, so I assume I'm not logged in.... but I'll be damned if I can figure out how to do it.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by TTAdmin View Post

                          Some pics attached with posts did not convey to the new forum - we are working on restoring them. Pics that were linked display just fine-
                          And links should not be allowed here. Once the account or any other access control factor to a link goes debunk, it leaves a void in the post or the thread overall. Not my call though.
                          93 190
                          John 14:6
                          .
                          2 Peter 1:3–8
                          .
                          Matthew 6:1-4

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by TTAdmin View Post

                            Some pics attached with posts did not convey to the new forum - we are working on restoring them. Pics that were linked display just fine-
                            At least now it looks like the pics are all like formatted, instead of before, some tiny some huge! Hopefully you have upped the size limitations, & auto format the pics -

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by 86Skier View Post

                              Do you use Tapatalk by chance? If so, how in the heck did you log out and/or log back in? Mine just spins and spins right now, so I assume I'm not logged in.... but I'll be damned if I can figure out how to do it.
                              I think did long ago but if I remember correctly I quit using it because this is the only forum I use regularly. Had to go to my Mac passwords to log back in on my phone.

                              Comment

                              Working...
                              X