Announcement

Collapse
No announcement yet.

ProStar 205 Mystery Electrical Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Table Rocker
    MC Devotee

  • Table Rocker
    replied
    The twenty amp breaker on the dash also deserves a look.

    Leave a comment:

  • mikeg205
    Super Moderator

  • mikeg205
    replied
    plus 1 on tablerockers post


    check the key switch - will the starter engage? if you never changed the battery cables they are most likely corroded on the inside - you wont see it.

    check the wiring inside the main connection at the main breaker - take that apart.. that should be all clean and not corroded in there -

    Leave a comment:

  • Table Rocker
    MC Devotee

  • Table Rocker
    replied
    For both of you, I would start tracing voltage from the battery to the main breaker and on. I would take a long look at the breaker and the wires there. Use a multimeter and check voltages all along the path.

    Also, double check your battery cables and the connections at each end.

    Leave a comment:

  • chrismi25
    TT Newbie

  • chrismi25
    replied
    Bill - Any update on this? Having some similar issues.

    Leave a comment:


  • Bill
    started a topic ProStar 205 Mystery Electrical Problem

    ProStar 205 Mystery Electrical Problem

    Tried to get on the water for the first time this year. Tried to start and nothing. There is no power to anything, except the oil and temp gages which move but do not register. I can also hear the fuel pump. No blower, no radio, does not crank. Thought it might be a poor ground as the negative terminal to the battery was a bit sketchy - replaced cable, no change. Nothing has changed with the kill switch, battery tested good, all connections are good, alternator and solenoid are relatively new - I'm out of ideas. Was running perfectly last fall. Any recommendations - Thanks!!!
Working...
X