Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 X35 keeps dying with no warning, help!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I found it online for around $27

    Comment


    • #17
      Sorry for the delay, I found the old picture of the breaker they found out was the problem... and took a pic of the new one.

      Sent from my SM-G900V using Tapatalk

      Comment


      • #18
        Perfect! Thanks! I have one coming. Probably bakes on the engine and shorts out

        Comment


        • #19
          Mine was doing the same thing. Ended up being ground problems. Same thing, dealer said they fixed it, would always immediately restart. Hasn't returned in 3 years. Good luck.
          1986 Marlin Magnum Skiier-sold
          1999 Maristar 210VRS-weekend ride
          1996 205 with LT1 cracked block-stitched back together

          Comment


          • #20


            I got the part today. Now to install and lake test

            Comment


            • #21


              Definitely think with the corrosion on one contact, that this is the culprit

              Comment


              • #22


                The service and owners manual have a manual version of the 50 amp breaker, rather than the self-resetting type

                Maybe there’s a good reason?

                Comment


                • #23


                  It’s working!!

                  Cruises, surfs, pulls tubes, and isn’t dying!!

                  Many thanks to Scotty C

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by [email protected] View Post
                    Thanks! Yeah I’ve ironed out a lot of rough spots. But this was new. May think about hardwiring the kill switch...
                    Please don't do that. If you suspect it is intermittently failing then replace it.
                    -Tim

                    Making boomers great again!! Boomin'

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by CantRepeat View Post
                      Please don't do that. If you suspect it is intermittently failing then replace it.


                      Don’t worry, I didn’t touch it

                      Comment


                      • #26
                        Glad I could pay it forward. Have fun!!
                        Originally posted by [email protected] View Post


                        It’s working!!

                        Cruises, surfs, pulls tubes, and isn’t dying!!

                        Many thanks to Scotty C
                        Sent from my SM-G900V using Tapatalk

                        Comment


                        • #27
                          Follow up with final install photo of 50 amp button from dealer

                          Comment

                          Working...
                          X