Go Back   TeamTalk > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: flybird
Forum: Engine / Drive Train 10-07-2021, 10:02 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Hello ifly3, Yes, I am in Ontario, Canada and do...

Hello ifly3,

Yes, I am in Ontario, Canada and do my boating in the the Kawartha Lakes area north of Peterborough.
Forum: Engine / Drive Train 10-06-2021, 11:19 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Hello ifly3, Yes, I'm in Ontario, Canada and do...

Hello ifly3,

Yes, I'm in Ontario, Canada and do my boating in the Kawartha Lakes area north of Perterborough
Forum: Engine / Drive Train 09-16-2021, 12:28 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Update, I wasn't monitoring as no news and no...

Update, I wasn't monitoring as no news and no replies; just saw latest replies.

So, while waiting for a second well recommended marine mechanic, I did some continuity checks on the circuits from the...
Forum: Engine / Drive Train 09-04-2021, 10:00 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
More Pics

In case this is the detail you wanted on the ICM.
One pic with all coil packs on and the other with the bracket and module only.
Forum: Engine / Drive Train 08-23-2021, 03:11 PM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Thanks for the recent replies. I'm away from the...

Thanks for the recent replies.
I'm away from the boat location for a few days but will get back to it soon and check further.

I assumed I have power to where it's needed if it will crank in start...
Forum: Engine / Drive Train 08-19-2021, 01:45 PM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Hello, I thought I would update as I'm still no...

Hello, I thought I would update as I'm still no closer to finding a solution to this problem and will have to take back to a marine shop to look at further; luckily I have a line on a few good...
Forum: Engine / Drive Train 08-03-2021, 10:11 PM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
So, I have installed the 2nd used ICM with coil...

So, I have installed the 2nd used ICM with coil packs intact which came out of a working engine just last week, and no change to my issue of : will crank no start.

Correction to last post: when...
Forum: Engine / Drive Train 08-03-2021, 08:00 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Update : I found a used icm from an auto wrecker...

Update :
I found a used icm from an auto wrecker that matched part no’s here on TT and online for cross of original; took boat from shop as assume they have checked all other possible causes in their...
Forum: Engine / Drive Train 07-27-2021, 10:44 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Thanks for the lead Bret, I have contacted TS...

Thanks for the lead Bret,
I have contacted TS and waiting to hear back.
My shop has found a used part online but I am searching further to see if anything aftermarket new can be found.
Forum: Engine / Drive Train 07-26-2021, 12:25 PM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Just got the latest update, the shop has...

Just got the latest update, the shop has confirmed the Crank position sensors are good but the ICM is the problem, they believe the ignition multi coil packs are ok but to be conclusive, need to have...
Forum: Engine / Drive Train 07-24-2021, 11:56 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Thx for your response myajpa, I have tried to...

Thx for your response myajpa,
I have tried to start with full throttle as you said and nothing changed; have determined the fuel pump is priming and has pressure in fuel rails but not getting to the...
Forum: Engine / Drive Train 07-21-2021, 12:06 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
Thanks for your response Bret. I have isolated...

Thanks for your response Bret.
I have isolated the kill switch at the connection tab and jumped
With a wire; I also tried your idea of switching relays at rear by the ecm and inline fuse area and no...
Forum: Engine / Drive Train 07-20-2021, 01:34 AM
Replies: 22
Views: 4,832
Posted By flybird
2000 Prostar 190 - Cranks but won’t start

Hello all,
I have followed TT for years but this is my first new thread.
I have a 2000 prostar 190 with a Vortec 5.7l 330hp LTR Northstar multi port EFI .
It has been running fine but as I hadn’t ran...
Showing results 1 to 13 of 13

 

All times are GMT -4. The time now is 08:26 AM.


2020