Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search Result

Collapse
12 results in 0.0080 seconds.
Keywords
Members
Tags
fuse x
  •  

  • johnkopp
    started a topic Ballast timer fuse

    Ballast timer fuse

    Anyone know where I can get a fuse like this? It’s from the ballast timer control box in my 2008 XStar. Thanks for the help.
    ...
    See more | Go to post

  • Cougar694u
    started a topic Picture of fuse box cover, 2009-ish MCX?

    Picture of fuse box cover, 2009-ish MCX?

    My boat is missing the fuse & relay cover, was curious if anyone with a 2009-ish (2008-2011?) MCX could get a pic of it to see what's what.

    TIA!
    See more | Go to post

  • Ts87
    started a topic fuel pump relay not getting power

    fuel pump relay not getting power

    My names is Tim and I have a 2001 Mastercraft X-Star with an Indmar LTR 330hp engine.* I just purchased the boat and it ran fine on the test drive.* I brought it back home*and it pulled 3 wakeboarders fine, then on the 4th the engine started to stutter.* We packed it up for the day and went back out...
    See more | Go to post

  • sereino11
    started a topic 60A in-line fuse blowing

    60A in-line fuse blowing

    I’m installing my batteries for the season and the in-line 60A fuse blows instantly when I attach the red positive cable... any idea why? I’m hooking the red 1st then black
    See more | Go to post

  • redac7
    started a topic Fuel Pump Fuse blown

    Fuel Pump Fuse blown

    I just ran into an issue where I had a blown fuse "A" on the wiring that runs to the fuel pump. There are two fuses and I'm not sure what caused one of them to go and not sure why I have two fuses? My question is concerning the blown fuse. Should I be worried about what caused this or just...
    See more | Go to post

  • derfsaint
    started a topic Nav Anchor lights throw fuse 2007 X2

    Nav Anchor lights throw fuse 2007 X2

    I just bought a new (to me) 2007 X2. When I turn on the nav lights or the anchor lights, the fuse is immediately tripped. I took the boat to a Mastercraft dealership to have a bunch of other things done to it. They said the nav lights were corroded and needed to be replaced. I told them I would...
    See more | Go to post

  • seth045
    started a topic Dash Fuse, 82 S&S

    Dash Fuse, 82 S&S

    The 82 S&S (and maybe others) come with push in, spring loaded, fuse ports (not sure what the real name is) right next to every dash switch. The bilge fuse was blown. The fuse is now broken off in it and the "fuse port" (being plastic) is pretty damaged as well.

    Does anyone...
    See more | Go to post

  • robb1121
    started a topic 2009 Xtar Ignition Fuse Blowing

    2009 Xtar Ignition Fuse Blowing

    I have a 2009 PWT Xstar. On the lake this weekend and turned of boat to switch riders. When I went to start the boat again it did not turn over. Batteries fully charged, no radio on. Tracked it back to a blown fuse on the front of the engine. Replaced the fuse and started fine. Used the boat for another...
    See more | Go to post

  • abneyxstar
    started a topic sub stopped working

    sub stopped working

    I was getting pretty loud with my stereo this weekend and the sub stopped working. Everything else as it pertains to stereo is working just fine and I did not here anything that would make me think the speaker blew. There is nothing coming out at all. Is there a fuse or something I can check?
    See more | Go to post

  • Gas Guage, Bilge Pump and Blower are all not working

    I just bought a used Mastercraft 03 - X30. The Gas Guage, Bilge Pump and Blower are all not working. I assume these are all on the same circuit and their is a fuse or breaker issue but unable to locate it on the boat. Can someone tell me where it is or if they think it's some other issue?
    See more | Go to post

  • joebelfiore
    Guest started a topic 2002 X30: Ballast pumps not working

    2002 X30: Ballast pumps not working

    After getting my boat out of winter storage and some repair/maintenance work (they replaced the fuel sender, added a new audio amp and more speakers to the tower)... my ballast pumps don't turn on at all.

    When I flip the switches, the light comes on for each switch... but no sound or...
    See more | Go to post

  • Thumbs
    started a topic Stereo Fuses? Clarion CMD5a

    Stereo Fuses? Clarion CMD5a

    In a fit of youthful exhuberance, I cranked the Hawaii 5-O theme music while my buddy was surfing. After about 15 seconds we lost stereo power and I have not been able to find a fuse for the dang thing. The circuit breaker did not trip and I have looked under the dash, both sides, but have not been...
    See more | Go to post
Working...
X