Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search Result

Collapse
9 results in 0.0143 seconds.
Keywords
Members
Tags
won't start x
  •  

  • jmmcalpin
    started a topic Mastercraft X star cranks but won't start

    Mastercraft X star cranks but won't start

    My 2004 Mastercraft X star Indmar engine won't start, it cranks but doesn't start, I noticed the red light and alarm do not sound when I turn the ignition switch to on and I checked and there is no voltage at the kill switch. there is voltage at the ignition white button circuit breaker under the...
    See more | Go to post

  • kevlash41
    started a topic I thought it was the fuel pump

    I thought it was the fuel pump

    I have an 06 x-star. I was cruising down the lake about 20, pulled back to idle and it died as if the kill switch came off but it seems fine. It acted like it wasn't getting fuel. I bought a new pump (not Mastercraft) installed it and when I turn the key on, shows 50+psi.
    Does the engine have...
    See more | Go to post

  • kaking12
    started a topic 2017 xt 23 won't start

    2017 xt 23 won't start

    After having the flash reset for the low flow recall issue last September, my boat won't start. It has been in the shop for almost a month. The mechanic even had a video conference with Ilmor yesterday to try and solve the issue. Still won't start. Beyond frustrated. My first MasterCraft, and up until...
    See more | Go to post
    Last edited by kaking12; 06-20-2020, 06:11 PM. Reason: problem solved

  • DavidW
    started a topic 2002 X9 not starting

    2002 X9 not starting

    Hello, I recently purchased a used 2002 X9 with the 5.7L 310hp TBI engine. It would not start last Friday and started diagnosis:
    • could hear fuel pump and was getting pressure
    • pulled one plug, grounded it, and no spark
    • pulled another plug and still no spark
    • pulled wire to cernter terminal on
    ...
    See more | Go to post

  • Lrbest99
    started a topic No spark on my 1995 prostar 190 5.7

    No spark on my 1995 prostar 190 5.7

    Tried to start my motor this year and no spark. Had dead battery and bad starter, charged battery and put in new starter. Replaced ignition module in distributor then got spark and ran at home. Came back the next morning and no spark again. So I'm thinking either something is burning it out with to...
    See more | Go to post

  • dlboltond
    started a topic 1992 maristar no gauges no crank

    1992 maristar no gauges no crank

    Had a slight problem yesterday. Boat ran great all day, turned the boat off to switch skiers and then nothing. No gauges, no crank, nothing. No electrical. Battery was old so I got a new one and once connected, it only clicked in the black box at the back of the engine next to the 50a breaker button....
    See more | Go to post

  • djr47
    started a topic 05 MCX X-star dies and now won't start

    05 MCX X-star dies and now won't start

    Took the boat out for the first time this season after winterization. Started up fine and cruised around the lake for about 20 minutes. Oil, volts and temp gauges all reading fine. Couple hours later went out for a wake session, boat fired up fine and rode for probably 5 minutes. While turning around...
    See more | Go to post

  • nwhittuk10
    started a topic Crank, but No Fire

    Crank, but No Fire

    I have a 1990 Prostar 190 and it has sat all winter. When I went to start it the other day it would crank, but not fire up. We are pretty sure it is not firing as we tested the spark plug to see if there was any fire. I had read on here to next try and check the coil, which we did. I replaced the...
    See more | Go to post

  • Butte Creek
    Guest started a topic 1990 Marastar: Starts then dies and won't restart

    1990 Marastar: Starts then dies and won't restart

    Last week we took the boat to the lake, put it in the water and the boat started for a couple seconds then died, it started a 2nd time then died. It would not turn over a third time. The engine is cranking but not turning over. The battery still had 11 volts but to be safe we charged the battery and...
    See more | Go to post
    Last edited by ; 06-30-2009, 05:17 PM.
Working...
X