Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > General / Other

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #7861  
Old 06-07-2021, 10:06 PM
captain planet's Avatar
captain planet captain planet is offline
MC Platinum
 
Join Date: Aug 2005
Boat: 2003 PS197, MCX, Powerslot
Location: Canton, Ohio
Posts: 8,717
Waxed and buffed, cleaned seats, scrubbed carpet and drivers foot-well, and refinished the teak platform. The wood of my platform looked so good this year it gave me wood. Finally ready for the water.

On deck is to replace the bunks and carpet with gatorbaks and rebuild some of the bunk supports. I'll get some quality assistance for that welding project.
__________________
2003 ProStar 197, MCX and Powerslot.

"When injustice becomes law, resistance becomes duty" - Thomas Jefferson
"Freedom is beneficial to everyone equally" - Ron Paul
Reply With Quote
  #7862  
Old 06-11-2021, 07:50 PM
MarCraft1991's Avatar
MarCraft1991 MarCraft1991 is offline
TT Regular
 
Join Date: Oct 2020
Boat: Pro Star 190
Location: Southeast
Posts: 46
Name:  IMG_4684.jpg
Views: 103
Size:  93.1 KB
Name:  IMG_4825.jpg
Views: 102
Size:  128.9 KB
Fixed the awful bird’s nest of house wiring I found causing a short to the blower. Found a stray wire that went to the bilge pump float switch, wired it up, but it still doesn’t work on auto, just manual. Those auto switches go out by themselves often—or do I need to check wiring again? Seems like it’s only a few years old.
Reply With Quote
  #7863  
Old 06-11-2021, 08:16 PM
waterlogged882's Avatar
waterlogged882 waterlogged882 is offline
MC Master Poster
 
Join Date: Dec 2004
Boat: 93 190
Location: lake
Posts: 14,674
Quote:
Originally Posted by MarCraft1991 View Post
Attachment 204210
Attachment 204211
Fixed the awful bird’s nest of house wiring I found causing a short to the blower. Found a stray wire that went to the bilge pump float switch, wired it up, but it still doesn’t work on auto, just manual. Those auto switches go out by themselves often—or do I need to check wiring again? Seems like it’s only a few years old.
Check wiring. Find a good schematic and re-check. I am not at my primary machine or I'd post it up. You are on the right track.

.
__________________
John 14:6

2 Peter 1:3–8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:51 PM.


2020