Go Back   TeamTalk > Maintenance Tips, How-tos and Refurbishing Topics > Ballast

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 08-20-2019, 03:29 AM
sp00ky's Avatar
sp00ky sp00ky is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Jul 2011
Boat: 2010 x-15, for sale:1994 prostar 205
Location: southeast
Posts: 848
Quote:
Originally Posted by Spork View Post
reset the breaker under the helm, these are plug and play, meaning if its not "connected" it wont show on the viper display, I had this problem with the attitude plate actuator, replaced it and it still did not work, then i found the breaker was slightly tripped, reset it and then it worked and reappeared on the display
I see it listed onder helm, but how do you reset this breaker?
__________________
2010 X-15
For Sale: 1994 205
2011 Pathfinder
2016 Ford Flex
3 kids, a wife, and a boat dog
1 kid in college
Reply With Quote
  #12  
Old 08-23-2019, 09:37 AM
sp00ky's Avatar
sp00ky sp00ky is offline
MC Fanatic
 
Join Date: Jul 2011
Boat: 2010 x-15, for sale:1994 prostar 205
Location: southeast
Posts: 848
ok WTH. I had the battery off for about 5 days, looked at the Lenco controllers under the helm, kinda of tapped on them. AND BOOM.

All tabs are working perfectly...

now just need to fix the freaking Jabsco Ballast Active Intelligence BULL****.
__________________
2010 X-15
For Sale: 1994 205
2011 Pathfinder
2016 Ford Flex
3 kids, a wife, and a boat dog
1 kid in college
Reply With Quote
  #13  
Old 08-23-2019, 11:09 AM
Thaddad Thaddad is online now
TT Regular
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 48



Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 12:32 PM.


2018